Hoppa till innehåll

Fyllnadsval den 20/3-2017: MUK söker ny ordförande och sekreterare

  • av

Hej! Den 20:e mars kommer vi hålla fyllnadsval för att fylla ut de poster som saknar någon som är ansvarig. Mötet äger rum mellan 15:00-16:00. Om du är intresserad så kom gärna dit

Nu är det så att vi i MUK söker ny ordförande som kan vara ansiktet utåt. I MUK får du möjlighet som ordförande att vara den person som företag, skolor och föreningar bland annat kontaktar för samarbete eller om de vill komma på våra möten och diskutera deras verksamhet med oss.

Som ordförande har du även det yttersta ansvaret att se till så att vi bedriver vår verksamhet utifrån de stadgar vi har. Du sitter även med i Netports styrelse och som adjungerad som arbetsmiljöombud på skolan.

Vi söker även en sekreterare som skriver protokoll på våra möten, skickar ut kallelse när vi ska ha möten, har tätt samarbete med ordförande när det kommer upp nya spännande saker på mejlen samt att sekreteraren även jobbar en del med kommunikationsansvarig kring vad för information som ska ut i de olika kanalerna på sociala medier. Som sekrerare är det du som är ansvarig över att skicka in protokoll till BSK (Blekinge Studentkår).

Vi hoppas på att någon av er skulle känna er manade över att vilja driva effektivt och proggresivt arbete i MUK. Vi är av studenter och för studenter. Vårt intresse som utbildningsförening är att MUK ska stärka studenternas röst på skolan och så att vi får mer inflytande i den verksamhet som bedrivs på skolan.

//MUK:s styrelse